Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve yönlü fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha elleme uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz ciğerin her vakit fen servis, bakım ve tamir sorunlemleri cenahımızca örgülabilmektedir. Kullanım maksadını koruyan yangın bapsı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırma ihya çalışmalarımız vardır. 

Bu tertibat ekseriyetle ivedi bir durumda hızla açılabilen son çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven alelumum bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini katkısızlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar anlayışlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride çevrilmiş kalabilir.

Özellikle alıngan ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu nedenle, sertifikalı Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın bapsı özelliklerinden söylenti geçirmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Olası yangın veya herhangi bir tehlike durumunda binayı gücük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları dokumalmaktadır.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page